Kalender

De kalender op deze pagina laat alle opkomsten en activiteiten zien. Ook het aankomende NPK en andere kampen vind je hier terug.

Klik op een kalender item voor meer informatie. Wil je een of meerdere agenda’s aan je eigen agenda toevoegen? Kijk dan onder aan deze pagina voor meer informatie.

 

Kalenders eenvoudig toevoegen aan je eigen agenda

Er zijn een aantal manieren om de kalenders van scouting Menkema toe te voegen aan je eigen agenda. Wanneer je gebruik maakt van Gmail en/of Google Agenda dan kun je het beste vanaf een pc/laptop naar deze pagina browsen en op de  knop +GoogleAgenda rechts onderaan de kalender klikken. Je wordt dan automatisch naar je google agenda geleid en kun je aangeven welke kalenders je wilt toevoegen.

Wanneer je deze pagina bezoekt vanaf een mobiele telefoon en de knop +GoogleAgenda niet goed werkt, of wanneer je geen gebruik maakt van Gmail en/of Google Agenda, dan kun je de onderstaande links gebruiken om de kalenders toe te voegen aan je agenda. De links verwijzen naar de kalender in het zogenaamde iCal formaat, deze kun je importeren in je favoriete kalender software.

Algemene kalender Scouting Menkema

Bever kalender 

Welpen kalender 

Scouts kalender

Explorer kalender

Stam kalender