Bevers

Welkom op de pagina van de bevers. Hier vind je de laatste stand van zaken over de bevers.
 

Over de groep

Als je 5 tot en met 7 jaar oud bent, kun je terecht bij de bevers. Bij de bevers ga je met z’n allen spelletjes spelen in de buitenlucht, knutselen als het wat minder mooi weer is en slapen in het clubgebouw met de oudere groepen. Ook broodjes bakken boven het kampvuur mag natuurlijk niet missen. Spelend leren staat bij de bevers centraal. De opkomst wordt elke zaterdag van 12:30 tot 14:00 gehouden. Dit is expres vlak na de welpen gedaan, voor welpjes met broertjes en zusjes die misschien bij de bevers willen. Lijkt het je leuk om eens te kijken bij de bevers? Je bent van harte welkom om langs te komen!

 

speltaktekens_lijn2_beversThema ‘Het dorp Hotsjietonia’

Het thema van de bevers is ‘Het dorp Hotjsietonia’. Hotsjietonia is een fantasiewereld waarin de bevers spelen, leren en dingen herkennen. Ze maken kennis met een aantal hoofdrolspelers uit het dorp Hotsjietonia zoals Stuiter, Steven en Bas Bos. Deze bewoners komen naar voren bij bepaalde spellen en activiteiten. Dit thema is dan ook de rode draad die terug te vinden is in de opkomsten van de bevers.

Bezoek ook de speciale jeugdwebsite voor bevers

Wet en Belofte

Bij het installeren worden de wet en belofte opgezegd. Bij het openen van een opkomst zingen we samen het beverlied.

Wet:

Ik ben een bever. Wat bevers doen, doen we samen.

Belofte:

Ik beloof mijn best te doen een goede bever te zijn. Samen te spelen en samen te delen.

Het leidingteam

Het leidingteam van de bevers bestaat uit:

  • Sterre Stroom (Johanna Gomes Guincho) – teamleider
  • Keet Kleur (Peggy Kamminga) – Contactpersoon
  • Bas Bos (Gabriella Pels)
  • Stanley Stekker (Jordy Vroegh)

De opkomst wordt elke zaterdag van 12:30 tot 14:00 gehouden. Tijdens officiële schoolvakanties heeft deze speltak geen opkomst.

Voor alle vragen over de bevers, het programma en de opkomsten, kun je contact opnemen met het leidingteam via het contactformulier onderaan deze pagina.

Contact

Neem contact op met de speltak via onderstaand formulier.

    * Dit is een verplicht veld.