[corona update] Scouting-activiteiten tm 31 maart gaan niet door

Beste scouts, ouders en verzorgers,

Scouting Nederland heeft haar advies aangescherpt wat betreft de opkomsten van onze Scoutinggroep in relatie tot het coronavirus. Scouting Nederland adviseert alle Scoutinggroepen om de opkomsten, kampen en andere bijeenkomsten tot en met 31 maart niet door te laten gaan.

In het Scoutingspel vindt veel fysiek contact plaats. Met dit besluit sluiten we aan bij het advies van het kabinet om sociale contacten in het algemeen sterk te beperken. Hiermee nemen wij onze maatschappelijke verantwoordelijkheid als vereniging.

Onze Scoutinggroep volgt het advies van Scouting Nederland. Dat betekent dat de opkomsten, vergaderingen, klusdagen en andere bijeenkomsten de komende weken, tot en met 31 maart gepland stonden NIET doorgaan.

We zullen u zodra er meer informatie is, informeren over de opkomsten die hierna volgen.

Mocht u vragen hebben over Scouting en het coronavirus kunt u op de speciale pagnia op de website van Scouting Nederland meer informatie vinden.

Met vriendelijke groet,

Thomas van der Woude