24 uur Scouting 2019

Geef je op voor 24 uur Scouting

24 uur Scouting is onze leukste sponsoractie. We worden namelijk gesponsord om te doen wat wij het leukst vinden: Scouting! We halen ieder jaar een flink bedrag op dat we gebruiken voor gezamenlijke opkomsten, aanschaf van tenten en ons clubhuis. Dit jaar draait alles om het thema: ’24’. Enkele voorbeelden:

• 24 kamp (i.p.v. 6 kamp)
  • 24 seconds (i.p.v. 30 seconds)
  • 24 seconden ochtendgymnastiek
  • 24 kitchen
  • Crazy 24
  • En nog 24 andere te gekke activiteiten

Het begint voor de welpen, scouts, explorers en stam met het hijsen van de vlag op vrijdag 22 februari om 18:30. Zaterdag 23 februari 18:30 is het afgelopen. We rekenen er op dat kinderen vrijdag al gegeten hebben, zaterdag sluiten we af met een maaltijd en gaan we met volle buiken naar huis. De bevers zijn op zaterdag vanaf 10:00 welkom.

De welpen blijven een nachtje slapen. ‘Slapen’ hoort immers ook bij scouting. De andere speltakken zullen ’s nachts allerlei activiteiten ondernemen en zullen proberen wakker te blijven. Ben je scout, explorer of stamlid dan mag je natuurlijk ook slapen wanneer je moe bent. Neem vooral je slaapspullen mee.

Leden die meedoen kunnen gesponsord worden. Dat kan per uur dat je aanwezig bent (dus maximaal 24) of voor een vast bedrag. Het is voor deze actie dan ook belangrijk dat iedereen (het liefst minimaal 5) sponsors heeft. Via deze link download je een sponsorlijst die door de sponsors wordt ingevuld. Lukt het niet om het te printen, vraag deze dan even aan de leiding.

Wil je graag meedoen aan deze 24 uur scouting? Geef je dan op via deze link!

Wij hebben er weer erg veel zin in en hopen jullie allemaal te zien!

Met vriendelijke groet,

Het leidingteam van Scouting Menkema